top of page

Vi är med och stöttar Hand in Hands kamp mot fattigdom i världen

Hållbart företagande, entreprenörskap och att ge tillbaka till verkligt behövande ligger till grund för vårt starka engagemang i Hand in Hand.

Den ideella organisationen Hand in Hand International har sedan starten hjälpt mer än 6,2 miljoner kvinnor i utvalda utvecklingsländer att starta och utveckla sina företag som kan lyfta deras familjer ur fattigdom. Genom utbildning, självhjälpsgrupper, finansiering och uppföljning hjälper Hand in hand till att skapa den entreprenörskap som är den långsiktiga vägen ur fattigdom. 

Företag som får växa med hjälpa av Hand in Hand uppmuntras att själva engagera sig i Corporate Social Responsibility  och därigenom ge tillbaka till fler behövande i sitt närområde.  

En andel av varje års vinst går direkt till Hand in Hand och på så vis bidrar alla medarbetare genom varje arbetsinsats direkt till Effectimas CSR arbete. Det är också därför vi eftersträvar en effektiv kostnadsstruktur vilket ytterligare bidrar med mer medel till verkligt behövande. 
 

Ett arbete är det bästa vaccinet mot fattigdom. Vi är otroligt stolta över att få vara partnerföretag till en av värdens viktigaste organisationer. 

Partnerlogo SV.png
bottom of page