top of page
chef-in-restaurant-2021-08-26-15-47-27-utc liten.jpg

Hotell och restaurang

Vi besitter många års erfarnehet av redovisning för hotell och restauranger. Vårt kundspann rymmer mindre lokala kvarterskrogar till större hotell och herrgårdar. Oavsett storlek på verksamhet kommer ditt uppdrag i våra händer utföras adekvat och prisvärd.

60.png
107.png
117.png

Restaurangrapporten

Vill du slippa lämna in den årliga restaurangrapporten till folkhälsomyndigheten? Låt oss göra det istället. Vi kan det och gör det redan för flertalet av våra kunder.

23.png

Koll på krubban

För en god uppföljning och korrekt rapportering håller vi en nära dialog med hotellcheferna och stöttar med månadsvis avstämning för inneliggande hotellgäster.

86.png

Flera momssatser

Rätt moms och korrekta momsdeklarationer. Vi har stor erfarenhet gällande det olika momsreglerna som förekommer inom branschen.

7.png

Integrationer kassasystem

Vi använder oss av bokföringssystem med goda integrationsmöjligheter. Vi kan integrera ert kassasystem med vårt bokföringssystem för att automatisera bokföringen av kassarapporterna.

Visita-HRF kollektivavtal

Att vara arbetsgivare är ett stort ansvar. Hos oss finns många års erfarenhet av löner för hotell och restaurang. Vi finns tillgängliga för och från frågor om ert kollektivavtal till löneberedning och utbetalning.

Rapportering moderbolag

Flera av våra kunder har höga rapporteringskrav med korta tidsfrister. Vi har god erfarenhet av snabb och rätt koncernrapportering i både Cognos och AARO.

Få en offert

En av våra specialister tar gärna ett första möte för att berätta vad vi kan göra för dig och ditt företag. Självklart får du även en offert att ta ställning till, allt för att du ska kunna ta ett välinformerat beslut.

Thanks for submitting!

bottom of page