top of page
Löner
Bokslut

Vi erbjuder

Som kund hos oss väljer du själv vad vårt samarbete ska omfatta. Vi hanterar helheten eller specifika delar av ert företags ekonomi och administration. Vi gör det från vårt egna kontor eller på plats hos er. 

Bokföring

Redovisning

En väl fungerande redovisning ger ett ovärderligt beslutsunderlag för att kunna driva ett framgångsrikt företag. Rätt bokfört från början sparar företagen mycket tid och pengar.

42.png

Fakturering

Hanteringen av företagets fakturor är tidskrävande och det är mycket viktigt att det görs regelbundet. Vi hjälper dig att få iväg fakturorna i tid och vi håller koll på att kunderna betalar i rätt tid.

19.png

Attestering och betalning

Alla leverantörsfakturor attesteras av dig i programmet där vi scannat dina fakturor. Vi ser till att alla betalningar snabbt och enkelt skickas via fil till banken för betalning.

Scanning

Scanning

Lönehantering

Bokslut

Vi kan scannar alla era leverantörsfakturor så att du lätt kan komma åt dom via webben när du vill. Du slipper leta efter kopior och du får mycket bra kontroll på dina kostnader i olika projekt i din verksamhet.

Vi ser till att du och din personal får  rätt lön utbetalad varje månad.

Vi hjälper dig att upprätta ett bokslut enligt de lagar och regler som finns samt att allt görs enligt god redovisningssed.

Årsredovisning

Årsredovisning

Vi ser till att bolagets årsredovisning upprättas på ett överskådligt sätt så att det ger en rättvisande bild av företagets resultat och ställning. Vi ser också till att allt skickas till myndigheter i rätt tid.

Deklarationer

Deklarationer

Alla som driver företag måste redovisa allt till skatteverket i en inkomstdeklaration. Vi ser till att allt redovisas korrekt på alla blanketter och vi hjälper dig att svara på alla frågor från skatteverket.

Rådgivning

Rådgivning

Behöver du någon att diskutera dina framtidsplaner med så finns vi alltid till för dig. Det är viktigt att du har ett mål för din verksamhet och att du vet hur du vill utveckla din affärsidé.

Få en offert

En av våra specialister tar gärna ett första möte för att berätta vad vi kan göra för dig och ditt företag. Självklart får du även en offert att ta ställning till, allt för att du ska kunna ta ett välinformerat beslut.

Thanks for submitting!

bottom of page