top of page
Bilverkstad

Fordonsindustrin

Vi besitter många års erfarenhet av kunder som verkar inom fordonsbranschen. Oavsett om du är den lilla bilverkstaden, marinan eller en stor auktoriserad verkstad och handlare har vi kompetens och kapacitet att ta hand om ditt uppdrag. 

KPI rapportering
Nyckeltal för branschen
Reservdelslager

Reservdelslager

Det finns flera sätt att hantera reservdelslager exemplevis lagerföra eller kostnadsföra med lageromföring. Vi kan ge dig råd för optimal uppföljning.

Garantiarbeten

Garantiarbeten

Vi har erfarenhet och kunskap inom hantering av garantiförfaranden. Vi hjälper dig även hålla koll på att du får betalt för dina garantiarbeten. 

Individhantering fordon

Individhantering fordon

Få full kontroll på lönsamheten per fordon. Vi bokför dina påkostnader och stöd per individ.

Vinstmarginalmoms

Vinstmarginalmoms

 Vi har mångårig erfarenhet av verksamheter med bilförsäljning. Vi kan  branschens speciella momsregler och ser till att din momsredovisning blir korrekt.

KPI rapportering

Som en auktoriserad bilverkstad krävs ibland KPI rapporteringar. Vi ser till att bokföringen uppfyller din och generalagentens rapportkrav.

Nyckeltal för branschen

Hur lönsam är du jämfört med dina branschkollegor? Vi kan  jämföra nyckeltal med branschens aktörer för att ge dig information om hur du kan göra ditt företag lönsammare.

Vi arbetar med
Winassist system

Vi har många års erfarenhet av både Winassist verkstad och Winassist fordon. Det gör att vi kan säkerställa att systeminställningar och konton är uppsatta korrekt för en smidig och snabb bokföring.

Få en offert

En av våra specialister tar gärna ett första möte för att berätta vad vi kan göra för dig och ditt företag. Självklart får du även en offert att ta ställning till, allt för att du ska kunna ta ett välinformerat beslut.

Thanks for submitting!

bottom of page