top of page
Namnlös.png

Ta ditt nästa steg i karriären hos oss

Välkommen till en liten koncern med stor potential att växa. Vi erbjuder en dynamisk grupp av familjära företag där vi tror på samarbete och kompetensutveckling inom gruppen.

Är du eller vill du bli en generalist inom redovisning och vill utveckla dig med nya kunder i nya branscher? Effectima erbjuder dig möjligheten att fortsätta din utveckling hos oss.

Vill du kunna arbeta från olika kontor runt om i Stockholm? Oavsett om det är temporärt eller om du kanske bestämmer dig för att flytta i framtiden så erbjuder vi en miljö med stora möjligheter att både sitta hos, hjälpa till på olika kontor och till och med flytta om livet utvecklar sig åt det hållet.

Är du specialist och vill fördjupa dig i ditt område och samtidigt hjälpa andra? Vi skapar kompetenscentrum (ex. koncernredovisning, skatt, moms eller lön) runt om bland våra bolag där du erbjuds både att utveckla ditt område men också agera stöd till övriga konsulter i gruppen när de stöter på frågeställningar inom ditt område.  

Vill du vara en del av en organisation där din insats gör skillnad för verkligt behövande? Varje Effectimakontors utveckling har en direkt koppling till gruppens CSR-arbete och dess stöd till kvinnors väg ur fattigdom genom företagande i utvecklingsländer.

Maila oss ditt CV och ett personligt brev till info@effectima.se

SoMe Square 1 SV.jpg

Via vårt CRS-arbete hjälper vi kvinnor och deras familjer ur fattigdom

bottom of page